• Instagram
  • פייסבוק

כפר יחזקאל

קו - סטודיו לאדריכלות ועיצוב

בית הקיבוץ הישן בכפר רופין שייך לזוג בוגר שילדיו עזבו את הקן והיום חוזרים אליו עם הנכדים. כדי ליצור מרחב משפחתי מעודכן שמתאים לסטטוס החדש, יצרנו הרחבה ארכיטקטונית לבית והתמקדנו בעיצוב פנים שיכניס אור, אוויר ורעננות לחלל.
 

תוכנית העיצוב התמקדה ביצירת חלל מואר באמצעות הרחבת הפתחים ושימוש בזכוכית סבתא. יצרנו מספר פינות אירוח שמתאימות לנכדים והרחבנו את הבית הקטן, תוך שאנחנו הופכים אותו מבית קיבוץ קלאסי לבית עדכני ופתוח.
 

עיצוב פנים

עיצוב הפנים התאפיין בצבעים בהירים ובשימוש בפריטים קיימים, תוך כדי מתן דגש לייחודיות שבהם ולתת להם מקום של כבוד. העיצוב הישן קיבל מתיחת פנים עם סקאלת צבעים עדכנית ונקייה יותר, שמחמיאה לאופי המשפחתי והמיוחד של הבית.

בשיתוף: קרן אורן

צילום: הגר דופלט

תכנון אדריכלי

מתיחת פנים לבית קיבוץ ישן

בניה פרטית

כל פרויקט בנייה פרטית מתחיל בהגדרת הפונקציות, הצרכים והרצונות של בעלי הבית. זהו שלב שבו ההתרגשות משתלבת עם המון שאלות פתוחות. 

שם פרוקיט

תת-כותרת

תת-כותרת

תת-כותרת

בניה פרטית

כל פרויקט בנייה פרטית מתחיל בהגדרת הפונקציות, הצרכים והרצונות של בעלי הבית. זהו שלב שבו ההתרגשות משתלבת עם המון שאלות פתוחות. 

שם פרוקיט

תת-כותרת

תת-כותרת

תת-כותרת

בניה פרטית

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now